loading...
ایران پارس فیلم
آخرین ارسال های انجمن
IRAN✅PARS بازدید : 213 پنجشنبه 28 مرداد 1395 نظرات (0)

مصرف سیب باعسل و شیر و همچنین مصرف بادام موجب افزایش حافظه می شود و به بقای مغز کمک می کند.
بادام دانه ای بسیار با ارزش برای افزایش حافظه است و به حفظ و بقای مغز نیز کمک می کند.
بهتر است بادام در طول شب خیسانده شده وبعد پوست آن را کنده و با عسل یا شیر مصرف کرد. مصرف سیب با عسل و شیر نیز موجب افزایش حافظه و قدرت تمرکز می شود.

موز در برخی منابع برای از بین بردن ضعف روحیه توصیه شده است. زیرا دارای برخی اسیدهای آمینه ضروری برای بدن است. جویدن و آهسته بلعیدن موز برای بهبود روحیه مناسب است.
فسفاتیدیل سرین و فسفاتیدیل کولین (لستین) موادی هستند که به تولید میانجیگر عصبی حافظه به نام استیل کولین کمک می کنند. در یک مطالعه، افراد مصرف کننده فسفاتیدیل سرین در آزمون های حافظه و یادگیری ۳۰ درصد امتیاز بیشتری داشتند. این مواد در تخم مرغ به مقدار قابل توجهی وجود دارد.

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 2344
  • کل نظرات : 580
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 352
  • آی پی امروز : 184
  • آی پی دیروز : 215
  • بازدید امروز : 1,091
  • باردید دیروز : 968
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 7,712
  • بازدید ماه : 13,511
  • بازدید سال : 89,899
  • بازدید کلی : 2,508,497
  • کدهای اختصاصی